THIS BLOG ATTEMPTS TO SHOW HOW SCIENCE IS CATCHING UP WITH REVEALED RELIGION

THIS BLOG IS AN ATTEMPT TO PUT ALL THE COOL STUFF THAT I BUMP INTO ABOUT THE SECOND COMING OF CHRIST AND EVENTS THAT LEAD UP TO IT INTO ONE LOCATION.
THE CONTENTS WILL BE FROM AN LDS PERSPECTIVE. IF YOU DISAGREE WITH ANYTHING IN HERE, I DO NOT PARTICULARLY CARE TO ARGUE, UNLESS YOU CAN ADD TO THIS BODY OF WORK. I HAVE AN OPEN MIND, THAT IS WHY I READ STUFF FROM ALL DIFFERENT PERSPECTIVES AND SEEK LEARNING FROM THE BEST BOOKS. I JUST AM NOT HERE TO ARGUE ABOUT IT - BUT TO PUT IT OUT THERE WHERE OTHERS CAN PERUSE/PURSUE IT. I TAKE PARTICULAR INTEREST IN HONEST SEEKERS OF TRUTH AND BELIEVE THAT SCIENCE IS REVEALED RELIGION'S BEST ALLY. YOU WILL SEE ALOT OF TOPICS IN THIS BLOG THAT SHOW SCIENCE BACKING - AND SLOWLY CATCHING UP WITH - REVEALED RELIGION.
ENJOY!!

Tuesday, August 11, 2015

TOXIC SPILL INTO THE WATER SUPPLY OF LAS VEGAS AND CALIFORNIA

I am not sure why, but I also feel that this release is significant (for reasons other than the obvious) and will be looking for a prophetic bent on it.  Especially with Hopi prophecy.

When driving through that area (Durango, Silverton, etc) on a family trip about ten years ago, I was shocked to see so much that was environmentally wrong.  Many of the mine tailing piles were dead zones.  I am not a fan of regulation and the EPA, but we have to be environmentally sound in our actions and not leave a mess to our children to deal with.

Here is the article:

http://www.usatoday.com/story/news/nation/2015/08/09/navajo-nation-epa-spill/31384515/

No comments:

Post a Comment